Over Joost

Geboren in 1976 in het Groene Hart en daar nu weer gevestigd. Ik studeerde fiscale economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en fiscaal recht bij het FSDC en ontwikkelde daar mijn gevoel en liefde voor wetgeving en getallen. In mijn carrière heb ik gewerkt voor kleine en middelgrote advieskantoren in functies van aangiftemedewerker en belastingadviseur tot fiscaal en juridisch bedrijfsadviseur.

In 2007 kwam ik in aanraking met hét ondernemersforum van Nederland Higherlevel.nl. Al snel deelde ik mijn kennis op het forum en beantwoordde (en beantwoord) ik vragen van ondernemers over zaken als rechtsvormkeuze en belastingwetgeving. Door mij veelvuldig (meeste antwoorden en meest gewaardeerd lid van HL) in te zetten op dit forum ontwikkelde ik een heldere stijl van communiceren die zich vertaalt naar mijn motto: advies zonder woordenboek! Complexe en overlappende wetgeving vertalen naar toepasbare adviezen in begrijpelijk Nederlands.

In 2013 zag Denarius Advies het levenslicht. Sindsdien houd ik mij doorlopend bezig met uitdagende vraagstukken rond rechtsvormen, complexe aangiftes en bedrijfsovernames.

Geboren vanuit mijn liefde voor het oude Rome in combinatie met mijn werkzaamheden kwamen de naam Denarius en het logo, de Denarius munt, tot stand.

Uw vraag vrijblijvend en kosteloos voorleggen? Mail me gewoon joost@denariusadvies.nl