Over Joost

Geboren in 1976 in het Groene Hart en daar nu weer gevestigd. Ik studeerde fiscale economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en fiscaal recht en ontwikkelde daar mijn gevoel en liefde voor wetgeving en getallen. In mijn carrière heb ik gewerkt voor kleine en middelgrote advieskantoren in functies van aangiftemedewerker en belastingadviseur tot fiscaal en juridisch bedrijfsadviseur.

In 2007 kwam ik in aanraking met hét ondernemersforum van Nederland Higherlevel.nl. Al snel deelde ik mijn kennis op het forum en beantwoordde (en beantwoord) ik vragen van ondernemers over zaken als hun boekhouding en belastingwetgeving. Door mij veelvuldig (meeste antwoorden en meest gewaardeerd lid van HL) in te zetten op dit forum ontwikkelde ik een heldere stijl van communiceren die zich vertaalt naar mijn motto: advies zonder woordenboek! Complexe wetgeving vertalen naar toepasbare adviezen in normaal Nederlands.

Ik schreef columns voor syfers.nl (gepubliceerd in de nieuwsbrief van het Platform Zelfstandige Ondernemers, pzo-zzp.nl), gaf interviews aan het Financieele Dagblad en Z24.nl, ben ik gastspreker op de Startersdag van de Kamer van Koophandel en startte ik in september 2013 mijn eigen advieskantoor, Denarius Advies.

Geboren vanuit mijn liefde voor het oude Rome in combinatie met mijn werkzaamheden kwamen de naam Denarius en het logo, de Denarius munt, tot stand.

Nog meer weten over mij? Mail me gewoon joost@denariusadvies.nl