Testimonials

Founder and CEO @ Hjalpa BV, interim management

Joost is the business partner every ambitious company needs, small or big.
Not only is Joost a subject matter expert, he's also pleasant to work with.
Does what he says and meets the deadlines agreed with the right quality.

Joost will always do whatever is required to support your business needs in a professional and friendly way.

Flexible and always responsive.

I wish there where more companies run and delivering the quality and commitment like Joost does with Denarius Advies

Directeur en expert organisatiemanagement bij Inflection

Joost heeft het talent om zijn enorme fiscale kennis heel concreet toe te passen en uit te leggen in klare taal. Zou bijna op een voetstuk thuishoren, maar staat gelukkig gewoon tussen de mensen. Steekt naast adviseren ook de handen uit de mouwen om fiscaal-administratieve uitdagingen daadwerkelijk opgelost te krijgen, zelf of via zijn netwerk. En niet in de laatste plaats: een bijzonder aardige kerel.

Founder and Owner van Push @ Goals Group BV

Een aantal jaren geleden heb ik Joost Rietveld van Denarius Advies leren kennen via het forum Higherlevel.nl. Vervolgens hebben we samengezeten omtrent mijn fiscale situatie, samenwerkingen met partners en meer. Wat Joost onderscheid is dat hij in korte tijd en in menselijke taal complexe, fiscale materie helder weet uit te leggen. Hij heeft kennis van zaken, is integer en tegelijkertijd een professional, dat waardeer ik!

Nog steeds maak ik dankbaar gebruik van de adviezen van Joost Rietveld op Higherlevel.nl.

Directeur Imengo Works BV
I have worked with Joost since 2006. Joost excels in delivering first class results, combining passion and humour in his way of working. Joost is very accessible as a professional and takes his time to fully understand the client's challenges. Joost keeps fully up to date on all new developments in the fiscal and judicial areas of business accounting amd pro-actively approaches his client's with expert advice. Joost is still working for me and I look forward to continue using his services to support the further expansion of my business activities
Directeur Dutch Cash Management BV
Ik heb Joost Rietveld in 2007 leren kennen tijdens het oprichten van een Stamrecht BV en daarbij de nodige fiscale adviezen gekregen. De oprichting verliep met de oprichtingsakten zeer voorspoedig en de kennis en kunde van Joost staat op een hoog niveau. Met daarbij de goede bankcontacten was de inzet van Joost zeer waardevol. Ook de jaren daarna heb ik elk half jaar met Joost een "bakje koffie" gedronken en het jaarwerk besproken. Joost is een deskundige fiscalist en staat altijd open voor zijn klanten
Eigenaar van Topscriptie.nl

Joost heeft niet alleen ontzettend veel kennis van fiscale zaken, maar heeft ook het talent om die kennis op een begrijpelijke en juiste manier te vertalen in heldere adviezen en brieven. Ik ben erg blij dat ik Joost heb leren kennen en nogmaals hartelijk dank voor het prettige en vooral klantvriendelijke contact. Ik raad Joost aan iedereen aan en mocht ik ooit meer advies nodig hebben op fiscaal of bedrijfskundig gebied, dan hoop ik graag weer van jouw diensten gebruik te maken!

Voorzitter van de Vereniging Onafhankelijke Financieel Planners en partner bij Inzicht en Advies

Joost is degene die je moet bellen als je met een vraag zit op belastinggebied. Als hij het niet weet (wat niet vaak voorkomt), dan zoekt hij het snel uit en komt er op terug.

Directeur Digital Intelligence Group BV
Joost is enthousiast, gedreven, bezit veel fiscale kennis, en is daarnaast bijzonder praktisch ingesteld. Zijn kennis en ervaring gaat verder dan accountancy, en vooral aan zijn organisatieadviezen hebben wij veel gehad. Joost werkt snel, en (belangrijk) als hij iets niet weet, dan geeft hij dat ook aan. Het prettigste aan Joost vind ik zijn can-do mentaliteit, en het feit dat hij altijd bereid is om mee te denken
Enterprise Mobility Expert - Apps / MDM / MAM

"Joost heeft me meerdere malen uitstekend geadviseerd. Of het nu lease- en belastingvoordeel betrof of een FATCA formulier, Joost antwoord snel en accuraat, met de nodige onderbouwing. Bij een volgende gelegenheid zou ik hem zeker weer raadplegen."
Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Deskundige, Hoge integriteit

Directeur Lucrum B.V.

De samenwerking met Joost is zeer prettig te noemen. Na een PB via HIgherLevel in gesprek gekomen en nu werken we al meer dan 4 jaar samen en heeft Joost de hele structuur van mijn BVs opgezet en voorziet hij mij maandelijks van fiscale tips en adviezen! Joost denkt met je mee en komt met goede ideeën.

Directeur IC3 B.V.

Joost is een plezierige meedenkende fiscalist, het opzetten van mijn structuur was zo gedaan en alle documenten welke daar bij komen kijken werden netjes in orde gemaakt. 

Eigenaar Peter van Teeseling Crossmedia Specialist

Daar kan een ondernemer blij van worden. Via @higherlevel bij @joostrietveld uitgekomen. Perfecte fiscale service.

Directeur The Boxx Company
Joost is snel, meedenkend en een uitstekende sparringpartner bij fiscale en bedrijfsorganisatorische aangelegenheden.
Joost Rietveld beschikt over uitgebreide parate kennis op fiscaal gebied en weet deze kennis op zijn eigen aimabele wijze adequaat in te zetten om voor zijn klanten tot optimale resultaten te komen. Als collega fiscalist heb ik Joost zeer hoog zitten. Ik maak regelmatig graag gebruik van zijn expertise. Hij is mijn belangrijkste sparringpartner en raadgever op fiscaal gebied.
Ghala Bedrijfsinrichting
Ik ken Joost van ondernemersforum HigherLevel.nl waar we beiden moderator zijn. Zelden iemand gezien met zo'n brede kennis van fiscale vraagstukken in combinatie met het eindeloze geduld telkens weer opnieuw uit te leggen hoe de vork in de steel zit. Als zijn zakelijke kwaliteiten ook maar een klein deel zijn van dat wat hij op HigherLevel.nl laat zien dan kan men zich geen betere adviseur wensen.
Eigenaar en financieel planner Finvisie

Joost Rietveld is een verademing om mee te werken. Hij combineert zijn kennis en sociale vaardigheden tot een ideale samenwerking. Door zijn passie voor het vak, zijn ervaring en brede kennis van alle fiscale onderdelen is hij een enorme toegevoegde waarde voor mij prive en zakelijk. Een fiscalist moet geld verdienen voor zijn clienten. Joost begrijpt dit en heeft me nog nooit teleurgesteld. Tevens is Joost flexibel en komt hij afspraken altijd na.

Ik heb Joost al bij vele klanten aanbevolen

Adviseur HypotheekNet Dronten
Joost is zeer gedreven, enthousiast, bezit veel kennis en geeft goede praktische adviezen. Daarnaast is hij snel in de communicatie waardoor je niet lang op het advies of antwoord hoeft te wachten. Top !
Controller Stichting Reclame Code
Ik heb Joost leren kennen via HigherLevel.nl. Hij is een expert op fiscaal gebied en is heel behulpzaam om dit op een heldere manier uit te leggen. Zoek je een goede adviseur, dan moet je zeker eens met Joost gaan praten.