Diensten en Tarief

Diensten

Rechtsvormkeuze, investeerders en joint ventures

– Zoekt u advies over de voor u meest geschikte rechtsvorm?

– Gaat u met anderen een onderneming aan?

– Twijfelt u of uw huidige rechtsvorm nog voldoet?

– Zoekt u uitbreiding van uw BV-structuur?

– Zoekt u een sparringpartner als tegengewicht voor een investeerder?

– Wilt u investeren in een onderneming?

Ik heb jarenlange ervaring met alle facetten rond rechtsvormkeuze, investeerders en joint ventures: fiscaal, juridisch, financieel, risicobeheer en sociale zekerheid. Ik sta elke maand meerdere ondernemers en investeerders bij met raad en daad om te komen tot een goede samenwerking en de juiste rechtsvorm.

Bedrijfsoverdracht en exit-strategie

– Wilt u een onderneming overnemen?

– Wilt u aandeelhouder worden?

– Of wilt u juist uitgekocht worden of uw onderneming verkopen?

Ik sta u bij van begin tot eind. Allereerst door uw positie in kaart te brengen, de onderneming door te lichten en te waarderen, u te wijzen op de fiscale en juridische risico’s en deze te beperken voor u. Vervolgens verzorg ik de begeleiding van de overname en regel ik de contractuele afwikkeling ervan. Uiteraard horen daar de diensten ten aanzien van rechtsvormkeuze, zoals hierboven omschreven, bij. Kortom, volledige begeleiding tot en met de handtekening en daarna.

Belastingadvies en -aangiftes

– Wilt u een scherpe fiscale blik op uw cijfers en boekhouding?

– Vraagt u zich wel eens af of u niet te veel belasting betaalt?

Ik werk doorlopend samen met 21 boekhouders en accountants, verspreid over het land, om hun cliënten te voorzien van fiscaal- en bedrijfsadvies. Ik verzorg zelf geen administraties. Wel zorg ik er graag voor dat uw boekhouding aan de fiscale spelregels voldoet, regel uw aangiftes en bespaar u, waar mogelijk, belastinggeld.

Tarief

Al mijn werkzaamheden kennen een fixed fee, zolang de opdracht zich daarvoor leent. U krijgt een prijsopgave vooraf zonder optie tot meerwerkdeclaraties. Mijn uurtarief bedraagt € 165 excl. BTW.

Interesse in een vrijblijvende bespreking van uw situatie? Ik ontvang u graag in historisch Stolwijk. Bel of mail: 06-53948795 of joost@denariusadvies.nl