Diensten

Rechtsvormkeuze, investeerders en joint ventures

– Rechtsvormkeuze;

– Rechtsvorm wijzigen van eenmanszaak of VOF naar BV;

– BV-structuur uitbreiden;

– Investeerder aangetrokken;

– Of zelf investeren in een onderneming?

Ik heb jarenlange ervaring met alle facetten rond rechtsvormkeuze, investeerders en joint ventures: fiscaal, juridisch, financieel, risicobeheer en sociale zekerheid.

Bedrijfsoverdracht en exit-strategie

– Onderneming overnemen;

– Aandeelhouder worden;

– Onderneming verkopen?

Ik sta je bij van begin tot eind. Allereerst door jouw positie in kaart te brengen, de onderneming door te lichten en te waarderen, je te wijzen op de fiscale en juridische risico’s en deze te beperken waar dat kan. Vervolgens verzorg ik de begeleiding van de overname en regel ik de contractuele afwikkeling ervan. Uiteraard horen daar de diensten ten aanzien van rechtsvormkeuze, zoals hierboven omschreven, bij. Volledige begeleiding tot en met de handtekening en daarna.

Belastingadvies en -aangiftes voor boekhouders en accountants

– Wil je een scherpe fiscale blik op cijfers en boekhouding?

– Of heb je een fiscaal vraagstuk waar je zelf niet uitkomt?

Ik werk doorlopend samen met 21 boekhouders en accountants, verspreid over het land, om hun cliënten te voorzien van fiscaal- en bedrijfsadvies. Ik verzorg zelf geen administraties, maar help jou als boekhouder graag.

Tarief

Al mijn werkzaamheden kennen een fixed fee, indien de opdracht zich daarvoor leent. Je krijgt een prijsopgave vooraf zonder optie tot meerwerkfacturen. Mijn uurtarief bedraagt € 165 excl. BTW.

Interesse in een vrijblijvende bespreking van jouw situatie? Zoom, Skype, Whatsapp, Teams, Meet of in persoon. Bel of mail: 06-53948795 of joost@denariusadvies.nl