Oprichter, fiscalist en adviseur van Denarius Advies. Geboren in 1976 in het Groene Hart en daar nu weer gevestigd. Getrouwd met Gabi en vader van Elijah. Ik studeerde fiscale economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en fiscaal recht bij het FSDC. In mijn vroege carrière heb ik gewerkt voor kleine en middelgrote advieskantoren in functies van aangiftemedewerker en belastingadviseur tot fiscaal- en juridisch bedrijfsadviseur.

Sinds 2008 ben ik beheerder en adviseur op ondernemersforum Higherlevel, waar ik met veel plezier ondernemers help met antwoorden op hun vragen. Inmiddels staan er vele duizenden adviezen van mijn hand op het forum. Mijn motto: advies zonder woordenboek! Complexe en overlappende wetgeving vertalen naar toepasbare adviezen in begrijpelijk Nederlands (of vloeiend Engels).

In 2013 zag Denarius Advies het levenslicht. Sindsdien houd ik mij doorlopend bezig met uitdagende vraagstukken rond rechtsvormen, belastingdruk en bedrijfsovernames.

Geboren vanuit liefde voor het oude Rome in combinatie met mijn financiële werkzaamheden kwam de naam Denarius (oude Romeinse munt) tot stand.

Kennismaken? Mail me gerust joost@denariusadvies.nl