Jochem Peter, eigenaar affiliate website, online advertising

Joost heeft mij, ondertussen al enige tijd geleden, geholpen om van een eenmanszaak naar werkmaatschappij-holding te gaan. Mijn ervaring is dat Joost kundig is, en ontzettend toegankelijk. Zeker een aanrader.

Marc T, recruiter

Ik had jaren geleden kort contact met Joost gehad over een stamrecht BV. Nu jaren erna heeft hij me geholpen met de overgang van een eenmanszaak naar een BV-structuur. Zeer terzakekundig, altijd bereikbaar en steeds snel en goed advies. Daarbij ook nog eens een aardige vent. Ergo: Zeer tevreden!

Karin van Zeelst, CEO van One WISH

Ik kwam bij Joost terecht via de vele praktische en heldere adviezen op HigherLevel. Snel daarna heeft Joost ons kunnen helpen bij het zetten van de koers, de overgang van bedrijfsvorm, het uitdenken van de stappen en daarnaast met de nodige docs om dit alles vorm te geven en vast te leggen.
Ik was bijzonder onder de indruk van zijn veelzijdige kennis- en het begrijpelijk kunnen maken van de vaak complexe zaken. Hierdoor heb je vele specialisten in één.

Giel Boes – IT expert, consultant , trainer

Een aantal jaren geleden heb ik Joost Rietveld van Denarius Advies leren kennen via het forum Higherlevel.nl. Vervolgens hebben we samengezeten omtrent mijn fiscale situatie, samenwerkingen met partners en meer. Wat Joost onderscheid is dat hij in korte tijd en in menselijke taal complexe, fiscale materie helder weet uit te leggen. Hij heeft kennis van zaken, is integer en tegelijkertijd een professional, dat waardeer ik! Nog steeds maak ik dankbaar gebruik van de adviezen van Joost Rietveld op Higherlevel.nl.

Dr. Gerard Ekhart MBA: eigenaar Imengo Works BV:

“I have worked with Joost since 2006. Joost excels in delivering first class results, combining passion and humour in his way of working. Joost is very accessible as a professional and takes his time to fully understand the client’s challenges. Joost keeps fully up to date on all new developments in the fiscal and judicial areas of business accounting amd pro-actively approaches his client’s with expert advice. Joost is still working for me and I look forward to continue using his services to support the further expansion of my business activities.”

Arno Boom: eigenaar Finker Finance BV:

“Joost Rietveld heb ik ontmoet via Higher level na een aantal teleurstellende ervaringen met meerdere fiscalisten. Joost Rietveld is een verademing om mee te werken. Hij combineert zijn kennis en sociale vaardigheden tot een ideale samenwerking. Door zijn passie voor het vak, zijn ervaring en brede kennis van alle fiscale onderdelen is hij een enorme toegevoegde waarde voor mij prive en zakelijk. Een fiscalist moet geld verdienen voor zijn clienten. Joost begrijpt dit en heeft me nog nooit teleurgesteld. Tevens is Joost flexibel en komt hij afspraken altijd na.”

Roland Vergeer: Director @ Digint:

“Joost is enthousiast, gedreven, bezit veel fiscale kennis, en is daarnaast bijzonder praktisch ingesteld. Zijn kennis en ervaring gaat verder dan accountancy, en vooral aan zijn organisatieadviezen hebben wij veel gehad. Joost werkt snel, en (belangrijk) als hij iets niet weet, dan geeft hij dat ook aan. Het prettigste aan Joost vind ik zijn can-do mentaliteit, en het feit dat hij altijd bereid is om mee te denken.

Drs. Mirjam de Winter: eigenaar Topscriptie BV:

“Joost heeft niet alleen ontzettend veel kennis van fiscale zaken, maar heeft ook het talent om die kennis op een begrijpelijke en juiste manier te vertalen in heldere adviezen en brieven. Ik ben erg blij dat ik Joost heb leren kennen en nogmaals hartelijk dank voor het prettige en vooral klantvriendelijke contact. Ik raad Joost aan iedereen aan en mocht ik ooit meer advies nodig hebben op fiscaal of bedrijfskundig gebied, dan hoop ik graag weer van jouw diensten gebruik te maken.

Ron van der Kolk Msc MBA: eigenaar Inflection:

“Joost heeft het talent om zijn enorme fiscale kennis heel concreet toe te passen en uit te leggen in klare taal. Zou bijna op een voetstuk thuishoren, maar staat gelukkig gewoon tussen de mensen. Steekt naast adviseren ook de handen uit de mouwen om fiscaal-administratieve uitdagingen daadwerkelijk opgelost te krijgen, zelf of via zijn netwerk. En niet in de laatste plaats: een bijzonder aardige kerel.

Remco Hoevers: eigenaar Hjälpa BV

“Joost is the business partner every ambitious company needs, small or big. Not only is Joost a subject matter expert, he’s also pleasant to work with. Does what he says and meets the deadlines agreed with the right quality. Joost will always do whatever is required to support your business needs in a professional and friendly way. Flexible and always responsive. I wish there where more companies run and delivering the quality and commitment like Joost does with Denarius Advies.

Fons de Bilde: onafhankelijk financieel planner VOFP:

“Joost is degene die je moet bellen als je met een vraag zit op belastinggebied. Als hij het niet weet (wat niet vaak voorkomt), dan zoekt hij het snel uit en komt er op terug.

Robert Teunissen: eigenaar Brolinc Interim Management & Consultancy BV:

“Ik heb Joost Rietveld in 2007 leren kennen tijdens het oprichten van een Stamrecht BV en daarbij de nodige fiscale adviezen gekregen. De oprichting verliep met de oprichtingsakten zeer voorspoedig en de kennis en kunde van Joost staat op een hoog niveau. Met daarbij de goede bankcontacten was de inzet van Joost zeer waardevol. Ook de jaren daarna heb ik elk half jaar met Joost een “bakje koffie” gedronken en het jaarwerk besproken. Joost is een deskundige fiscalist en staat altijd open voor zijn klanten.”